Green Yard

Keinonurmi sopii moneen käyttötarkoitukseen!

Moderni keinonurmi on kulutusta ja säitä kestävä vaihtoehto, kun kaipaat upeaa nurmipintaa mahdollisimman pienellä vaivalla. Tällä sivulla esitellään muutamia yleisimpiä käyttökohteita, joissa keinonurmen edut selkeimmin korostuvat.

Lisää pituutta Golf-kauteen

Green Yardin edustamia keinonurmituotteita on jo käytössä useilla golf-kentillä. Suomen oloissa keinonurmi mahdollistaa golf-kauden venyttämisen niin keväällä kuin syksylläkin, koska se ei kärsi sääoloista. Keinonurmea on saatavilla useina eri pituuksina, joten se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi puttausviheriöiksi tai lyöntipaikoiksi. Hoitovapaa keinonurmi voi myös pienentää kenttäsi huoltokustannuksia.

Ratkaisu kotipihan maisemointiin

Onko pihallasi varjoisia paikkoja, joissa nurmi ei tahdo kasvaa? Joudutko estämään lapsia leikkimästä nurmikolla, jotta nurmipinta ei kuluisi? Keinonurmen avulla voit unohtaa nämä murheet. Kestävä keinonurmi tuo pihallesi nopeasti vehreää väriloistoa, joka ei välitä kasvuolosuhteista. Innokkaat golffarit voivat myös luoda pihalleen puttausviheriön.

Taloyhtiöille kustannustehokkuutta

Taloyhtiön viheralueiden hoito jää helposti huoltoyhtiön hoidettavaksi. Erityisesti uudet taloyhtiöt voivat säästää kuluja ja saada nopeasti käyttöönsä upean pihan verhoamalla maaperän keinonurmeen.

Lemmikki- ja lapsiystävällinen

Pehmeä keinonurmi on helppo pitää puhtaana. Keinonurmi ei sisällä haitallisia aineita, joten se sopii hyvin myös leikkipuistoihin tai lemmikkieläinten telmimisalustaksi esimerkiksi kenneleihin tai koira-aitauksiin.